zaterdag 9 januari 2010

06-01-2010 Opnames tv Drenthe


Dinsdag middag werden wij gebeld door rtv drenthe of zij een reportage mochten maken van een training in de sneeuw. Dit alles kwam naar aanleiding van gemailde foto's van onze training van afgelopen zondag. Marcel Rensink had namelijk zondag zeer mooie foto's van ons gemaakt en verstuurd naar rtv drenthe en verschillende kranten.Woensdag ochtend was het dan zover om kwart voor elf de honden in de auto geladen slee op het dak treklijnen en harnassen gepakt op naar het trainings gebied.Hier aangekomen hebben wij alles van begin af aan laten zien Van stakeout inslaan tot inspannen aan toe. Jan heeft eerst een paar rondjes alleen gesleed en daarna nog een rondje met de cameraman. Al met al een uur gefilmd voor ongeveer twee minuten uitzending.Dit alles werd uitgezonden op tv drenthe en een dag later op alle regionale tv zenders,mooie pr voor de kennel en de sledehondensport.Mochten jullie de uitzending hebben gemist niet getreurd er staat een filmpje van de uitzending op you tube. KLik poolhonden oosterhesselen in en u ziet Trea in beeld klik dit item aan en genieten maar.

1 opmerking:

  1. Hallo Familie Epping,

    We hebben jullie kennel op onze website geplaatst. Jullie staan op deze pagina: www.oosterhesselen.eu/sectie2/sectie2_8000.htm

    Het bepalen van de meest passende categorie was nog wel een probleem. Jullie kennel lijkt een vrijetijdsbesteding, maar staat waarschijnlijk niet open voor derden? Meestal is een kennel een commerciële activiteit. Is dat bij jullie ook het geval?

    Op- en aanmerkingen zijn welkom. Ons e-mailadres staat op de website.

    Hartelijke groeten,

    Pim Veld.

    www.oosterhesselen.eu

    BeantwoordenVerwijderen